dimarts, 9 de juny del 2015

Line brush

Line Brush és una aplicació que et permet dibuixar, pintar i modificar fotografies. Per això, l’aplicació t’ofereix un ampli ventall de pinzells, llapis, plomes, etc. a més també t’ofereix diferents filtres i colors per decorar i modificar la teva imatge. 

La seva utilització és molt senzilla, La pantalla de treball és molt senzilla de fer servir, només cal insertar la fotografia, a continuació apareixerà unes eines a la part inferior per ajustar la mida del traç dels llapisos, els colors que volem utilitzar i a l’esquerra trobem els pinzells. Trobem dos tipus de pinzells, uns per les fotografies i uns altres per als fons sòlids. 
Els dibuixos i fotografies creades poden guardar-se a la biblioteca del nostre dispositiu i/o pen compartir-la en línia. 

Si analitzem l’aplicació des de la Taxonomia de Bloom+TAC podríem relacionar-la amb els objectius d’aplicar i crear, pel fet que l’aplicació et permet crear i modificar imatges i per això és necessari conèixer i aplicar totes les possibilitats que l’aplicació ofereix.


D’altra banda, si analitzem l’aplicació des del model SAMR, la podem ubicar en el bloc de modificació, ja que aquesta permet fer una redefinició significativa de les tasques. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada