dimarts, 9 de juny del 2015

Crea el teu propi animal

Crea el teu propi animal, és una aplicació ambientada en un zoo on permet a l’alumnat crear el seu propi animal a partir de parts del cos d’altres animals. El seu funcionament és molt senzill. Només cal accedir al lloc web de manera gratuïta i entrar dins la pestanya de “crear el teu animal”, a partir d’aquí, l’alumne ja pot crear el seu animal, escollint les diferents parts del teu animal i la dels animals possibles a escollir. 

Aquesta aplicació a simple vista pot semblar ben senzilla, però, si es treballa bé se’n pot treure molt de profit. Ajuda a estimular la imaginació dels infants, a més, també l’aplicació t’ofereix informació sobre cada animal. Així doncs, pot servir per explicar i presentar les característiques de diferents animals d’una manera més divertida i engrescadora. Aquesta aplicació ofereix altres opcions com la de conèixer els diferents biomes, fer un puzzle, un memory… 

Aquí us deixo l’enllaç per accedir a l’aplicació: http://www.teachingideas.co.uk/science/createyourownanimal.htm

Si analitzem l’aplicació amb la Taxonomia de Bloom+TAC, l’adjectiu més adequat és el de crear. Ja que l’alumne ha de crear el seu propi animal tot tenint present i coneguen les característiques de tots els altres.

Segon el model SAMR, podríem dir que parlem de modificació, atès que la tecnologia permet fer una tasca nova que sense ella no podríem fer. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada