dijous, 30 d’abril del 2015

Glogster

Bon dia a tots i totes! 

Trobeu que esteu farts de sempre fer la mateixa tipologia de pòsters i presentacions? Voleu canviar de mecanisme i sorprendre?

Glogster és l’eina que et permet crear pòsters digitals adequats al teu gust. En ells pots introduir-hi imatges, textos, enllaços, vídeos, música, veu, diferents dissenys i gràfics animats. També pots fer-ho public i compartir-lo amb la gent. 

Per a què puc utilitzar el meu glog?
·Presentació de treballs i projectes de classe.
·Realització de cartells informatius
·Guies turístiques.
·Biografies
·Reportatges.

Els pòsters sempre han sigut una manera de fer que els alumnes treballin cooperativament o individualment i aquests s’interessin per un tema, busquin informació i la sintetitzin. A més, després et pot servir d’eina de recolzament per una possible exposició oral. 

Quines competències es treballen?
·Competència artística i cultural.
·Competència de tractament de la informació i competència digital.
·Competència d’aprendre a aprendre.
·Competència en el coneixement i la informació amb el món físic.

Si analitzem Glogster segons la “Taxonomia de Bloom +TAC” el verb més adequat per aquesta és el de crear, ja que l’alumne en aquest cas ha de crear i pensar com organitzar i estructurar tota aquella informació que té d’una manera visual atractiva. Pel que fa al model de “SAMR”, la podríem classificar en la modificació, ja que permet fer la mateixa funció d’una manera totalment innovadora.

Mesos enrere, vaig crear un glog sobre Frida kahlo, el compartiré amb tots vosaltres perquè vegeu el que podeu arribar a crear amb aquesta aplicació. A més, us enllaço l’adreça  http://ccllaarraa.edu.glogster.com/frida-kahlo/

Fins aviat :)





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada