diumenge, 19 d’abril del 2015

Festival cultural a Guatemala

L’empresa gironina Tecnodimension ha participat en el festival cultural amb el lema “vive el arte en tu ciudad” a la Ciudad de Guatemala. L’empresa es dedica a la fabricació  d’estructures inflables, inflables infantils i carpes. Tecnodimension ha aportat un espai inflable de disseny de 465m2. 

El festival s’ignagurà el passat dia 10 d’abril amb un concert del cor juvenil de la ciutat a la Plaça Central del Centre Històric de la zona 1 de la capital. 

Aquest gran aconteixement, convida a totes les persones a gaudir de l’art en un pavelló instaurat davant de la Catedral metropolitana on es pot apreciar l’exposició anomenada “Construyendo ciudad” amb més de 80 obres de 50 artístes nacionals destacats de qualitat mundial.

El seu proposit és apropar a tots els ciutadans a l’art, és per això la instauració de salons i espectacles gratuïts adreçats a totes les edats, des dels més petits fins als més grans. La ciutat té l’espectativa de que quest primer festival de cultura celebrat a la ciutat sigui tot un éxit ja que per la “Sexta Avenida” on es du a terme, transiten unes tres 3500 persones per hora, i esperen amb il·lusió que no sigui ni la primera vegada ni l’última que es celebri. 

Quan vaig assebentar-me de la notícia em va alegrar molt, ja que sempre sembla que l’art és només per un tipus de classe social i aconteixements com aquest demostren tot el contrari.

A continuació us deixo diferents imatges i el link del festival: 








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada