dissabte, 25 d’abril del 2015

colAR Mix

Salutacions a tothom!

Voleu que els vostres fills/es, cosins/es, veïns/es, nebots/es… gaudeixin d’una experiència inolvidable amb el seus dibuixos? 

Això és possible amb l’aplicació colAR Mix. Aquesta és una aplicació gratuïta de realitat augmentada disponible tant per App Store com per Android. L’únic que hem de fer és seguir els passos següents:



1-Descarregar l’aplicació al nostre dispositiu (podeu accedir-hi directament des d’aquí: http://colarapp.com
2- A continuació, imprimir els dibuixos que es desitjin pintar des de l’opció “coloring pages”. (És important que només s’utilitzin els dibuixos que l’aplicació et proporciona, en cas contrari el sistema de realitat augmentada no funcionarà).
3-Una vegada hàgim acabat de pintar el nostre dibuix, l’haurem d’enfocar amb el nostre dispositiu i apretar la opció “play” per a què el nostre dibuix pugui ser escanejat. 
4-Ara ja només ens queda gaudir del nostre dibuix amb realitat augmentada! 

Les principals competències que treballarem seran:
-Competència comunicativa lingüística i audiovisual.
-Competència artística i cultural.
-Competència de tractament de la informació i competència digiital.
-Competència d’aprendre a aprendre.
-Competència d’autonomia i iniciativa personal.

Amb aquesta aplicació treballarem el següent objectiu d’educació primària:
-Experimentar i indagar en les possibilitats expressives del so, de la imatge i del moviment i apreciar que l’art és una manera de donar forma a les experiències, a les idees i a les emocions.

Espero que tots i totes us animeu a provar l’aplicació! A continuació us deixo l’enllaç del tràiler per a què us feu una ideia de com és colAR Mix: https://www.youtube.com/watch?t=15&v=tBYm53L79YY


Fins aviat. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada