dimecres, 29 d’abril del 2015

Artpad

Voleu gaudir d’una estona ben divertida creant la vostra pròpia obra? Aquí us presento l’aplicació d’Artpat. Una aplicació en línia que et permet crear de manera lliure la teva pròpia obra d’art ja sigui utilitzant els diferents tipus de pinzells que et proporciona o amb el cubell de pintura. A més, et permet posar l’obra en un marc per emmarcar-la i que queda ben realista, i penjar-la a la galeria, perquè et sentis com un autèntic artista. 

Amb aquesta aplicació el que fem és afavorir la creativitat dels infants, motivant-los a fer un dibuix lliure segons les seves percepcions i emocions. 

Si analitzem l’aplicació segons la “Taxonomia de Bloom + TAC” el verb més adequat per aquesta és el de crear, ja que bàsicament és la finalitat d’aquesta aplicació, on com he dir anteriorment, l’infant fa la seva obra. Pel que fa al model de “SAMR”, la podríem classificar entre l’augment i la modificació, atès que la finalitat en sí, és la mateixa, la de dibuixar, crear, plasmar les emocions etc, però sí que es fa d’una manera totalment innovadora i a més, s’afageix el fet de poder-lo emmarcar i posar-lo a la galeria. Això és, que l’aplicació permet fer tasques significatives de l’habitual.

Per tal que pugueu gaudir d’aquesta aplicació us deixo l’enllaç: http://artpad.art.com/artpad/painter/

Animeu-vos! 
Aquí us deixo la meva obra abstracta, espero veure les vostres aviat.



1 comentari:

  1. Hola Clara aquesta aplicació en sembla molt interessant per poder treballar amb els alumnes l'art, amb el fet que elles mateixos poden realitzar les seves pròpies obres és genial.

    ResponElimina